Kasaba'dan Silivrispor'a Baklava İkramı

Silivrispor’un Amigo Taraftar Grubu Kasaba, yeni sezon için ilk antrenmanına çıkan kırmızı-mavili ekibe baklava ikramında bulundu.

Kasaba'dan Silivrispor'a Baklava İkramı
Editör: Yaz Dostum
19 Ağustos 2020 - 21:48 - Güncelleme: 19 Ağustos 2020 - 21:53
TFF 3. Lig de bir kez daha mücadele etmeye hak kazanan Silivrispor, uzun bir aradan sonra yeniden top başı yaptı. Yeni sezon öncesi ilçe standında ilk antrenmanına çıkan takımı İrfan Bozdağ liderliğindeki Silivri Kasaba Taraftar Grubu da yalnız bırakmadı.

KIRMIZI-MAVİLİ EKİP YENİDEN SAHALARDA

Yeni sezonun açılışıyla alakalı Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, takım ile yapmış olduğu antrenman öncesi görüşmede kendilerinden beklentilerin oldukça yüksek olduğunu belirtti. Antrenör Sertan Güriz’in gözetiminde yeniden top sürmeye başlayan takım yeni sezonda galibet üzerine galibiyet kazanacaklarının sözünü aktardılar.

OYUNCULAR BAKLAVAYI BEĞENDİ

Oyuncuların antrenmanlarını tamamlamasıyla birlikte İrfan Bozdağ liderliğindeki Silivri Kasaba Taraftar Grubu, kırmızı-mavili ekibin teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri ve oyuncularına baklava ikramında bulundu. Yapılan ikramdan oldukça keyif alan oyuncular Bozdağ ve ekibine kendilerine olan hassas davranışından dolayı teşekkür temennilerini aktardılar.

“UMARIM KEYİFLİ BİR SEZON GEÇİRİRİZ”

Konuyla ilgili Bozdağ, yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti:

“Silivri Kasaba Taraftar Grubu olarak her zaman olduğu gibi destekçisi olduğumuz Silivrispor’un yeni sezonda da yanında olduğumuzu öncelikle bir kez daha belirtmek istiyorum. Kendileriyle olan birlik ve beraberliğimizi ifade etmek, moral ve motivasyonlarını arttırmak adına gururumuz olan takımımıza baklava ikramında bulunduk. Umarım sakatlanma olmadan keyifli bir sezon geçiririz. Kendilerinden beklentilerimiz yüksek. Pandemi dolayısıyla alamadığımız şampiyonluğun bu yeni sezonda bizim olmasını ümit ediyoruz. Bol gollü galibiyetler kazanmak dileğiyle teşekkür ederim”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum