KASABA: "Silivrispor Formasını Haketmeyen Futbolcular Bu İlçeden Defolup Gitsin!"

Silivrispor'un Amigo Taraftar Grubu KASABA, bugün 3. Lig mücadeleleri kapsamında Orduspor ile karşılaşan Silivrispor'un sahadan 5-0'lık mağlübiyet ile ayrılmasının ardından duruma tepki gösterdi. Grupta düşme hattında çakılı kalan takımın lig'deki olumsuz performansı taraftarı kızdırırken KASABA'lılar, kırmızı-mavili ekibin yönetiminden konuyla ilgili açıklama yapmalarını istedi. 

KASABA: "Silivrispor Formasını Haketmeyen Futbolcular Bu İlçeden Defolup Gitsin!"
Editör: Yaz Dostum
18 Ekim 2020 - 20:15 - Güncelleme: 18 Ekim 2020 - 20:49
TFF 3. Lig 4. Grup mücadeleleri kapsamında Silivrispor deplasmanda Orduspor ile karşılaştı. 5-0'lık skor ile müsabaka sona ererken kırmızı-mavili ekip mağlüb taraf oldu. Mücadelede alınan başarısızlık ve takımın ligdeki olumsuz performansı taraftarı bir hayli kızdırdı.

Lig'de düşme hattında çakılı kalan Silivrispor'un Amigo Taraftar Grubu KASABA, sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak tepkisini ifade etti. Takımın başarısızlıklarından dolayı yönetimden açıklama bekliyoruz diyen KASABA'lılar, "Bu formayı kaldıramayan hak etmeyen futbolcular bu ilçeden defolsun gitsinler" şeklinde açıklama yaptılar.

Söz konusu paylaşımda şunlar kaydedildi:

"Silivrispor Kulübü Yönetim Kurulundan ve Teknik ekibinden açıklama bekliyoruz bu futbolcular neden oynamıyor ? Silivrispor ruh takımıdır. Onurdur, şereftir o formayı  giymek herkese nasip olmaz. Bu formayı kaldıramayan hak etmeyen  futbolcular bu ilçeden defolsun gitsinler."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum