Kaymakam Toğan, Silivri Taekwondo Kulübünü yalnız bırakmadı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılması planlanan Millet Bahcesi Projesi kapsamında yıkılma kararı verilen Silivri Kapalı Spor Salonu'nda spor faaliyetleri durduruldu. Salonda uzun yıllar gençlere ücretsiz olarak spor yapma imkanı tanıyan Silivri Taekwondo Kulübü sporcuları alınan karar ile birlikte dışarıda kaldı. Kulüp Antrenörü Cem Soydaş'ın talepleri doğrultusunda Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ın talimatı ile Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nun Spor Salonu kulüp sporcularına açıldı. Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Antrenör Soydaş, kendilerine destek veren herkese teşekkür temennilerini iletti.

Kaymakam Toğan, Silivri Taekwondo Kulübünü yalnız bırakmadı
Editör: Yaz Dostum
02 Kasım 2021 - 15:27 - Güncelleme: 02 Kasım 2021 - 15:38
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılması planlanan Millet Bahcesi Projesi kapsamında yıkılma kararı verilen Silivri Kapalı Spor Salonu'nda elektrik ve sular kesilerek spor faaliyetlerine kapatıldı. Salonda uzun yıllar gençlere ücretsiz olarak spor yapma imkanı sağlayan Silivri Taekwondo Kulübü de alınan karar doğrultusunda dışarıda kaldı. 

Yüzlerce sporcunun antrenmanlarına ara vermemek ve morallerinin bozulmaması adına harekete geçen Silivri Taekwondo Kulübü Antrenörü Cem Soydaş, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'dan talepte bulunarak salon istedi. Konu hakkında girişimlerde bulunan Kaymakam Toğan, Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nun Spor Salonu için talimat vererek salon kapılarını kulüp sporcularına ardına kadar açtırdı.

Genç sporcular yeni salonlarında ilk antrenmanlarına çıkarken Silivri Taekwondo Kulübü Antrenörü Cem Soydaş, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayıp kendisine destek veren kisilere teşekkür etti.

Soydaş, şunları kaydetti: 
 
"Bugün kaldığımız yerden Ertuğrul Gazi Ortaokulu spor salonunda antrenmanlarımıza başladık. Bize bu imkanları sunan başta Silivri Kaymakamımız Sn.Tolga Toğana, hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen ilçe büyüklerimiz ve ayrıca çocuklarımıza sahip çıkan okul müdürümüz sayın Ahmet Öngel 'e Silivri Taekwondo Ailesi olarak sonsuz teşekkür ederiz."

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum