Kaymakam Toğan, Şoförler Odası'nı Ziyaret Etti

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı’yı ziyaret ederek şoför esnafının sorunları, beklenti ve talepleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Toğan, Şoförler Odası'nı Ziyaret Etti
Editör: Yaz Dostum
26 Ekim 2021 - 18:41
Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, bugün Silivri Sanayi Sitesi temasları kapsamında Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek Başkan Recep Akıncı ile bir araya geldi. 

Koronavirüs salgınının etkileri nedeniyle şoför esnafının zor günler geçirdiğini belirten Başkan Akıncı’dan odanın faaliyetleri hakkında bilgi alarak taşımacılık yapan esnafın sorun ve beklentilerini dinleyen Kaymakam Tolga Toğan, gerçekleşen sohbet sırasında yaptığı konuşmada taksici, minibüsçü, nakliyeci ve kamyoncu esnafını aynı çatı altında buluşturan Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın kentin gelişmesi ve esnafımızın kalkınmasında önemli rol üstlendiğini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Oda Başkanı Recep Akıncı da konuşmasında, kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Kaymakam Toğan’a teşekkür etti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum