Kaymakam Toğan, Ülke Şampiyonunun Başarısını Kutladı

Bartın'da düzenlenen Karate Gençler A - B Türkiye Birinciliği Yarışmasında kendi katagorisinde ülke şampiyonluğu kazanan Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencisi ve aynı zamanda Silivri Karate Kulübü sporcusu Zehra Dinçer, Silivri İlçe Kaymakamı Tolga Toğan tarafından başarı belgesi ve hediye ile ödüllendirildi.

Kaymakam Toğan, Ülke Şampiyonunun Başarısını Kutladı
Editör: Yaz Dostum
26 Mart 2022 - 10:20 - Güncelleme: 26 Mart 2022 - 10:28

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında 10 - 13 Mart 2022 tarihleri arasında Karate Gençler A - B Türkiye Birinciliği Yarışması düzenlendi. Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Ömertepesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara 788 sporcu katıldı.

Heyecan dolu anların yaşandığı müsabakalarda Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencisi ve aynı zamanda Silivri Karate sporcusu Zehra Dinçer de yer aldı. Rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek dereceye girmeyi başaran Dinçer, kendi kategorisinde ülke şampiyonluğu kazandı.

Altın madalya ödülüne layık görülen Dinçer, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kendisi için düzenlenen ödül takdim merasiminin ardından Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ı makamında ziyaret etti. Dinçer'e bu ziyareti sırasında; İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Okul Müdürü Bilal Erel, Silivri Karate Kulübü Antrenörü Serkan Tekgül, Silivri İmam Hatipliler Derneği Başkanı Fuat Yıldız ile birlikte Silivri Eğitime Destek Platformu Başkanı Şerafettin Yıldırım eşlik etti. 

Yapılan istişarelerin akabinde Kaymakam Toğan, genç sporcuyu performansında dolayı tebrik ederek kendisini başarı belgesi ve hediye ile ödüllendirdi. 

Haber : Batuhan Güçlü


YORUMLAR

  • 0 Yorum