Kaynarca'dan Silivri'de bir dizi ziyaret programı

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri'de üniversite gençleriyle birlikte iftar sofrasında bir araya geldikten sonra bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.

Kaynarca'dan Silivri'de bir dizi ziyaret programı
Editör: Yaz Dostum
30 Nisan 2022 - 09:34 - Güncelleme: 30 Nisan 2022 - 19:16
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, önceki gün Silivri'de gerçekleştirmiş olduğu ziyaret programı kapsamında İstanbul Rumeli Üniversitesi Hürriyet ve Adalet Kulübü'nün düzenlediği iftar sofrasına konuk oldu. 

KAYNARCA: "GENÇLERLE AYNI ORTAMI PAYLAŞMAK ENERJİMİZİ ARTTIRIYOR"

Üniversite öğrencileriyle birlikte oruç açan Kaynarca, 'İstanbul Rumeli Üniversitesi Hürriyet ve Adalet Kulübü'nün düzenlediği iftarda üniversiteli gençlerimizle birlikte aynı sofrayı, aynı aşı paylaştık. Gençlerle aynı havayı solumak, aynı ortamı paylaşmak enerjimizi artırıyor, bizleri gençleştiriyor. Nazik daveti ve misafirperverlikleri için kıymetli Rektörümüz Tamer Dodurka ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum' dedi.

İLİM YAYMA CEMİYETİ YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ

İftar programının ardından Kaynarca, İl Koordinatörü Refia Yurt ve Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin ile birlikte öğrenci evinde Helin Keçeci'nin misafiri oldu. Ardından Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle birlikte iftar yapan İlim Yayma Cemiyeti Silivri Şubesi'nin yöneticileriyle çay sohbetinde bir araya gelen Kaynarca, burada genel gündemdeki konular üzerine sohbetlerde bulundu.



KAYNARCA'DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Kaynarca, ilçedeki son programında ise, Silivri Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yatmakta olan, AK Nokta'larda görmeye alışık olduğumuz kendi çevresi tarafından 'Halkın Adamı' diye çağrılan Kamil Fırat'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kendisine Allah'tan acil şifalar dileyen Kaynarca, konuyla ilgili bilgilendirmesinde, "İnşaAllah en kısa zamanda iyileşmiş olarak kendisini yeniden aramızda görebiliriz" ifadelerini kullandı.




YORUMLAR

  • 0 Yorum