Kaynarca, duyurdu! Bayramdan sonra imzalar atılacak!

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık‘ı makamında ziyaret ederek Silivri'de açılması planlanan Sosyal Hizmet Merkezleri yerlerinin onay süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kaynarca, duyurdu! Bayramdan sonra imzalar atılacak!
Editör: Yaz Dostum
17 Temmuz 2021 - 00:46 - Güncelleme: 17 Temmuz 2021 - 00:48
Silivri Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Şubat ayı meclis toplantısı’nda gündeme gelen, mülkiyeti belediyeye ait olan Selimpaşa Mahallesi’ndeki, 5878, 5951, 5952, 5879 ve 5882 parselde kayıtlı 3 adet ayrı binanın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne tahsis edilmesi konusu ilgili komisyona havale edildikten sonra kabul edilmişti.

Konu ile ilgili onay süreci devam ederken AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, önceki gün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık‘ı ziyaret ederek kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Ziyaretiyle alakalı detayları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Kaynarca, gerekli imzaların Kurban Bayramı sonrasında atılacağının bilgisini verdi.

Kaynarca, şunları kaydetti:

“Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan’ımız Sn.Derya Yanık‘ı makamında ziyaret ettik. Seçim bölgem Büyükçekmece ve Silivri’mizde açılması planlanan Sosyal Hizmet Merkezleri yerlerinin onay sürecini değerlendirdik. İnşallah bayramdan sonra bu konuda ilk imzalar atılabilecek. Kıymetli hemşehrilerimiz de bakanlığımıza ait işlemleri artık Beylikdüzü’ne giderek değil kendi ilçelerinde gerçekleştirebilecek. Sn.Bakan’ımıza nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum