Kaynarca Silivri'de Yoğun Mesaideydi

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri'ye gelerek bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi. İlk olarak İlçe Kaymakamı Ali Partal ile bir görüşme gerçekleştiren Kaynarca, İstanbul’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde hasar gören Semizkumlar Mahallesi'ndeki Nevşehirliler Camisi’ni ziyaret ederek incelemeler yaptı.

Kaynarca Silivri'de Yoğun Mesaideydi
Editör: Yaz Dostum
26 Haziran 2020 - 01:37 - Güncelleme: 26 Haziran 2020 - 12:49
 
AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri'de bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi. İlk olarak İlçe Kaymakamı Ali Partal'ı makamında ziyaret eden Kaynarca, ilçe gündemiyle alakalı sohbetlerde bulundu.
 
KAYNARCA, BOZOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Ardından AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ile teşkilat binasında bir araya gelen Kaynarca, kendisiyle genel siyaset üzerine istişarelerde bulundu. Öte yandan Kaynarca'nın kendi partisine yaptığı ziyaretleri sırasında Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu ve Yakup Balcı da vardı.
 
KAYNARCA, BAŞHEKİM KEMAL TEKEŞİN İLE BİR ARAYA GELDİ

Ziyaret programına Silivri Devlet Hastanesi’ne giderek devam eden Kaynarca, Başhekim Kemal Tekeşin ile bir araya geldi. Sadece ülkemizi değil dünyayı kasıp kavuran korona virüs ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanlarına teşekkür temennilerini ileten Kaynarca, burada yaptığı sohbetlerde cerrahi maske üretimi ve süreçle ilgili bilgi aldı.
 
KAYNARCA, HASAR GÖREN CAMİYİ İNCELEDİ
 
Kaynarca, günün son ziyaretini ise İstanbul’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde hasar gören Semizkumlar Mahallesi’ndeki Nevşehirliler Camisi’ne yaptı. Kendisine ziyareti sırasında Muhtar Vedat Yalman eşlik etti. Camii'de bir takım incelemelerde bulunan Kaynarca, hasar durumuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Hacı Mehmet Güner'in bizzat kendi ağzından aldı.
 
"CAMİYİ YAPACAK HAYIRSEVERİMİZ HAZIR"
 
Yapılan bilgilendirmeyle ilgili detayları Kaynarca, sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşarak şunları kaydetti:
 
"İstanbul’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde hasar gören iki camimizden biri olan Semizkumlar Nevşehirliler Camii’ni yerinde inceledik. Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Hacı Mehmet Güner’den bilgi aldık. Betondan alınan karot raporuna göre caminin güçlendirilmesi veya yeniden yapılması gündeme gelecek. Camiyi yapacak hayırseverimiz hazır. Büyük Çavuşlu Camiisi için de aynı bekleyiş sürüyor. İnşaAllah her iki camimiz için süreci hızlandıracağız. Semizkumlar Muhtarı Vedat Yalman’ı ziyaret ederek mahallesiyle ilgili diğer taleplerini de istişare ettik."
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum