Kılıçdaroğlu'nun el hareketi Silivri'de tepki topladı

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı el hareketine sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdiler.

Kılıçdaroğlu'nun el hareketi Silivri'de tepki topladı
Editör: Yaz Dostum
07 Aralık 2021 - 08:58 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 - 11:16
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bütçe görüşmeleri sırasında bir konuşma gerçekleştidi. Sert açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, yurt dışı kaynaklı kredileri eleştirirken bir el hareketi yaptı. Mecliste tansiyon bu hareketten sonra yükseldi ve AK Parti Milletvekilleri bir anda ayağa kalkarak Kılıçdaroğlu'ndan özür dilemesini istediler.

KILIÇDAROĞLU'NUN CEZALANDIRILMASI İSTENDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, söz alarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun el hareketine tepki gösterdi ve tüzük gereği kınama cezası verilmesini talep etti. Meclis Başkanı Mustafa Şentop, görüntüleri izlemek üzere toplantıya 5 dakika ara verdi.

ÖZEL: "O HAREKET KİMSEYE DEĞİLDİ"

Bir süre sonra toplantı yeniden başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun hareketinin bir gruba yönelik olmadığını ve hararetli konuşma sırasında ortaya çıktığını belirtti. Özel, "Görüntüleri birlikte izledik. 'Dünya kadar yük sırtımıza yüklendi' diyerek ve bunu kuvvetlendirici bir hareket olarak, elinin sırtına vurdu. Hiçbir gruba karşı yapılmadı." ifadelerini kullandı.

Ülke gündemine bomba gibi düşen konu ile alakalı AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri de sosyal medya hesap üzerinden tepkilerini dile getirdiler. 

Yapılan açıklamalarda şunlar kaydedildi;








YORUMLAR

  • 1 Yorum