KİM Market; Silivri sahilden sonra Selimpaşa merkezde!

Zengin ürün çeşidi ile hesaplı alışverişin adresi KİM Market; Silivri sahilinden sonra Selimpaşa merkezde hizmet vermeye başladı.

KİM Market; Silivri sahilden sonra Selimpaşa merkezde!
Editör: Yaz Dostum
11 Aralık 2020 - 17:04 - Güncelleme: 11 Aralık 2020 - 17:09

KİM Market Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan; marketler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Ülke genelinde onlarca şubesi ile hizmet vermeyi sürdüren KİM Market; Silivri sahilinden sonra artık Selimpaşa Mahallesi’nde müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunacak.

“Kalite ve İndirimde Marka” mottosuyla hareket eden KİM Market’in Selimpaşa Şubesi’nin açılış töreni KİM Yönetim Kurulu Üyeleri ve üst düzey yöneticilerin katılımı ile gerçekleşti. Açılışta KİM Market Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan’ın yakın dostu Silivri’nin tanınmış iş insanlarından aynı zamanda AK Parti Eski İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Maşalacı ile davetliler ve bölge sakinleri de hazır bulundu.

Açılış konuşmasının ve okunan hayır dualarının ardından açılış kurdelesi kesildi. Akabinde davetliler mağazayı dolaştı. Müşterilerin temel ihtiyaç maddelerinin tamamına yakınını tek çatı altında temin etmelerini sağlayan KİM Market; açılışa özel etkinlik, kampanya ve indirimli fiyatları ile davetlilerin yoğun ilgisini çekti.

Bölge sakinleri başta olmak üzere yolu Selimpaşa’dan geçen herkes artık en taze meyve sebzeden, şarküteri, et, tavuk ve unlu mamüllere, temizlikten kişisel bakıma, zücaciyeden kuru gıdaya kadar ihtiyaçları olan her şeyi tek bir çatı altında, hemen yanı başlarındaki marketlerinde bulabilecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum