Kiptaş 4. Gayrimenkul Müzayedesi, Silivri'yi Yakından İlgilendiriyor!

KİPTAŞ, yatırımcılara hitap eden İstanbul’da muhtelif bölgelerde bulunan 43 dükkan ve 20 konutu “4. Gayrimenkul Müzayedesi” ile şeffaf koşullarda açık artırma yöntemi ile satışa sunuyor.

Kiptaş 4. Gayrimenkul Müzayedesi, Silivri'yi Yakından İlgilendiriyor!
Editör: Yaz Dostum
22 Ekim 2020 - 20:55 - Güncelleme: 22 Ekim 2020 - 22:15
Halka açık müzayede, 27 Ekim 2020 Salı günü saat 14:00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Katılımcılar ayrıca www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya dünyanın her yerinden online teklif verebilecek.

43 DÜKKAN VE 20 LÜKS KONUT ALICILARINI BEKLİYOR

2019 yılının Ekim ve Aralık aylarında, 2020 yılının ise Mart ayında toplam üç kez halka açık müzayede gerçekleştiren KİPTAŞ, “4. Gayrimenkul Müzayedesi” kapsamında bu kez 43 dükkan ve 20 lüks konutu yatırımcılarla buluşturmayı amaçlıyor. 
 
Mevcut stokları öncelikle riskli yapılarda veya riskli alanlarda yaşayanlara satışa sunan KİPTAŞ yönetimi, şirket tarihinde ilk kez envanterindeki gayrimenkullerin satışını da şeffaf koşullarda, halka açık ve online teklif imkanı ile açık artırma usulü ile gerçekleştiriyor. Diğer müzayedelerde olduğu gibi bu müzayededen elde edilecek gelir “Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri” için kaynak olarak kullanılacak.

KİPTAŞ TARİHİNDE İLK KEZ 20 KONUT AÇIK ARTIRMA İLE SATIŞA ÇIKIYOR

Kiptaş 4. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında ilk kez konutlar da açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Müzayedede 2021 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanan Referans Başakşehir Vadi projesindeki 20 lüks konut alıcıların karşısına çıkacak. İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Başakşehir’in merkezindeki proje, yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak öne çıkıyor. 
 
Müzayede kapsamında satışa çıkacak ve yüksek standartlarda yaşam vadeden Referans Başakşehir Vadi projesindeki 20 konutun fiyatları (118 m2) 1 Milyon 522 Bin lira (Kdv Dahil) ile (188 m2) 2 Milyon 511 Bin lira arasında (Kdv Dahil) değişiyor.
 
Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan ve ulaşım yollarının kesişim noktasındaki Referans Başakşehir projesindeki 15 dükkan da KİPTAŞ, “4. Gayrimenkul Müzayedesi’nde alıcılarını bekleyecek.

ANAHTAR TESLİM DÜKKANLAR YÜKSEK YATIRIM DEĞERİNE SAHİP

Kiptaş 4. Gayrimenkul Müzayedesi ile satışa sunulacak 43 dükkan; Başakşehir, Silivri, Arnavutköy, Maltepe ve Zeytinburnu’nda çok çeşitli sektörlere hizmet verebilecek nitelik ve özelliklere sahip.
 
Müzayedede satışa çıkacak dükkanlar arasında 1.513 konuttan oluşan ve geçtiğimiz Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilen ve yaşamın başladığı Silivri 3. Etap Konutları içerisindeki dükkanlar da bulunuyor. Ağırlıklı olarak site sakinlerine hizmet verecek olan dükkanlar, bölgedeki önemli ihtiyacı da karşılayacak. Açık artırma ile satışa çıkacak olan 4 dükkanın müzayedede yoğun ilgi görmesi bekleniyor. 
 
Müzayede kapsamında satışa çıkacak dükkanların fiyatı; 206 Bin 500 lira (Kdv Dahil) ile 7 Milyon 145 Bin lira (Kdv Dahil) arasında geniş bir yelpazede bulunuyor.

KİPTAŞ 4. GAYRİMENKUL MÜZAYEDESİ’NDE ÖDEME KOLAYLIĞI

Dükkan ve konutlara peşin ya da %40’ı peşin, kalan bakiye ise satış vaadi sözleşmesi imzalandığı tarihten itibaren her altı (6) ayda bir, %7 oranında vade farkı uygulanarak 36 ay taksitle sahip olmak mümkün.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum