Kocabaş: "Türk Ulusu Gerekirse Savaş Yapmayı Kabul Etmeli"

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, bugün katıldığı bir radyo programında Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilim üzerine konuştu. Kocabaş, “Savaş istemiyoruz ama gerekirse de yapmayı Türk ulusu olarak kabul etmemiz gerekir çünkü bizim bir devlet geleneğimiz var; Onun için ülkemize, devletimize, milletimize sahip çıkmamız lazım” dedi.

Kocabaş: "Türk Ulusu Gerekirse Savaş Yapmayı Kabul Etmeli"
Editör: Yaz Dostum
06 Ekim 2020 - 20:11
Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Küpe FM’de yayınlanan İş Dünyası’nın yeni sezon programının ilk konuğu oldu. Pandeminin sanayi sektörüne etkileri üzerine soruları yanıtlayan Kocabaş yayında Doğu Akdeniz gündemi üzerine de görüşlerini aktardı.

“ÜLKEMİZE, DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM”

Kocabaş, konuyla ilgili şunları kaydetti: “Ben Doğu Akdeniz’deki olaylara da kısaca değinmek istiyorum. Hiçbir insan tabi ki savaş istemez. Biz de savaş istemiyoruz ama gerekirse de yapmayı Türk ulusu olarak kabul etmemiz gerekir çünkü bizim  bir devlet geleneğimiz var. Rus dış politika uzmanı Alexandr Dugin, “Türk ordusunu güçlü kılan NATO değildir... Mesele silah da değildir.. Mesele Türklük tür...  Türk örgütlenme yeteneğidir... Askeri ruhtur...” diyor. Onun için ülkemize, devletimize, milletimize sahip çıkmamız lazım. Bizim mutlaka kazanımlarımız vardır. Mavi vatan, toprak vatan bunlar birdir, buna sahip çıkmamız lazım.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum