Koçer'den Hayırlı Olsun Ziyaretinde "Silivrispor Hepimizin" Mesajı

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivrispor Kulübü Başkanı seçilen Akgün Duru ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Görevi devralır almaz icra ödeme emirleriyle mücadele etmek durumunda kalan yeni yönetimle kulübün durumunu konuşan Başkan Koçer, “Silivrispor hepimizin” mesajı vererek bu zor günlerin ancak dayanışma ve işbirliği ruhu içerisinde aşılabileceğini işaret etti.

Koçer'den Hayırlı Olsun Ziyaretinde "Silivrispor Hepimizin" Mesajı
Editör: Yaz Dostum
30 Temmuz 2021 - 20:47
17 Temmuz’da yapılan Silivrispor genel kurulunun ardından devir-teslim töreni ile görevi devralan Başkan Akgün Duru ve yönetimi, kulüp binasında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer’i misafir etti. Hayırlı olsun dileklerini sunan Başkan Koçer, görevlerindeki ilk günlerinde kapıya dayanan icra memurları ile uğraşmak durumunda kalan yeni yönetimle kulübün durumunu istişare etti.

SİLİVRİSPOR İÇİN ANLAMLI DAYANIŞMA ÇAĞRISI

İlk gün geçmiş dönem Başkanı Taylan Güraslan’ın "bir şahısla olan senetli alacak-borç ilişkisi" nedeniyle masa, sandalye ve kupalar başta olmak üzere kulüp binasındaki eşyaları haczetmek isteyen icra memurlarını kısmi ödeme yaparak durduran ardından bugün 4 adet icra ödeme emri ile karşı karşıya kalan Başkan Duru ve yönetimi ile hemhal olan SİBESO Başkanı Koçer, zor dönemde göreve talip olarak ciddi bir sorumluluk sırtlanan Başkan Duru ve ekibi ile ilçemizin marka parametrelerinden Silivrispor için dayanışma ve birliktelik içerisinde olunması gerektiği kanaatini paylaştı.  

Duru ve ekibi, Başkan Koçer’in yanlarında olmasından duydukları memnuniyeti dile getirip, gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum