Koçer, kamu bankalarının şube müdürleriyle görüştü

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, kamu bankalarının şube müdürlerini makamında konuk etti. Ülke ekonomisi, esnafın pandemide gördüğü zarar ve yaşanan mağduriyetlerin genel değerlendirmelerinin yapıldığı görüşmede Başkan Koçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile esnafa sağlanacak olan Nefes Kredisi ile ilgili şube müdürlerinden bilgiler aldı.

Koçer, kamu bankalarının şube müdürleriyle görüştü
Editör: Yaz Dostum
16 Haziran 2021 - 21:57 - Güncelleme: 16 Haziran 2021 - 22:20

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Yardımcısı Arif Kanık ile birlikte önceki gün Silivri Halk Bankası Şube Müdürü Tolga Helvacıoğlu ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Bülent İraz'ı makamında ağırladı.

Pandemi nedeniyle gelir kaybı yaşayan esnafın halinin masaya yatırıldığı sohbette Başkan Nuray Koçer, destek ödemelerinin daha az faiz oranıyla yükseltilmesi gerektiğini ifade etti.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile esnafa sağlanacak olan Nefes Kredisi hakkında da bilgiler alan Koçer; başvuru şartları, faiz oranı ve ödeme planına ilişkin tüm detayları şube müdürleriyle istişare etti.  


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum