Koçer, Tarihi Çardak Yağlı Güreşlerini Yakından Takip Etti

Çanakkale Lapseki'de bu yıl 288'incisi düzenlenen Geleneksel Çardak Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Cengizhan Şimşek elde etti. Gürüşlere katılım gösteren isimler arasında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer de vardı.

Koçer, Tarihi Çardak Yağlı Güreşlerini Yakından Takip Etti
Editör: Yaz Dostum
28 Ağustos 2022 - 20:32 - Güncelleme: 28 Ağustos 2022 - 21:42
Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde bu yıl 288’incisi düzenlenen Tarihi Çardak Güreşleri bu yılda vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. 26 Ağustos 2022 (Cuma Günü) düzenlenen güreşlerde 615 sporcu yer aldı. Finalde ise Cengizhan Şimşek ile Nedim Gürel karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen geçen mücadelede altın kemerin sahibi Cengizhan Şimşek oldu.

Cengizhan Şimşek'e altın kemeri CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek tarafından takdim edildi.

Güreşleri izlemeye gelen isimler arasında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer’in yanı sıra; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Geylan, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkan Vekili Beyti Doğan ve Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci vardı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum