Koçer ve Çalışkan, Başkan İmamoğlu'nu açılışta yalnız bırakmadı

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, İBB tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Müjdat Gürsu Stadı’nın açılış töreninde yer aldılar.

Koçer ve Çalışkan, Başkan İmamoğlu'nu açılışta yalnız bırakmadı
Editör: Yaz Dostum
20 Mayıs 2021 - 22:37

İBB, 2009’daki sel felaketinden sonra kullanılmaz hale gelen, merhum futbolcu Müjdat Gürsu’nun adının verildiği Silivri’deki stadı ve spor kompleksini, 1 yıl içinde 25 milyon liralık yatırımla yeniledi. Kompleks, daha önce olmayan engelli asansörü ve rampası ile birlikte stat hale getirildi. Zemin altında drenaj ve kanalizasyon çalışmalarının gerçekleştirildiği statta yıpranmış çim zemin de değiştirildi. 2 bin 800 kişilik tribüne sahip olan stadın tüm oturum alanları modern hale getirilirken, 1700 kişilik yeni seyirci alanı da stada kazandırıldı. 

Yenileme çalışmaları sonrası tekrar hizmete başlayan stadın açılış merasimi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştirilirken, davetliler arasında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan da hazır bulundu.

Tören, toplu kurdele kesimi ve amatör spor kulüplerine yapılan malzeme dağıtımının ardından sona ererken;
 Koçer ve Çalışkan yenilenen stadın ilçe sakinleri adına hayırlı uğurlu olması konusunda temennilerde bulundular ve başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere projede emeği geçen herkerse teşekkürlerini sundular.




 


YORUMLAR

  • 0 Yorum