Kongre heyecanı yaşayan Recep Akıncı'ya esnaf başkanlarından destek

27 Mart Pazar günü yapılması planlanan kongre için gün sayan Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın mevcut Başkanı Recep Akıncı; Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kıyıcı ve Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta’yı ağırladı.

Kongre heyecanı yaşayan Recep Akıncı'ya esnaf başkanlarından destek
Editör: Yaz Dostum
13 Mart 2022 - 16:04
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, 27 Mart Pazar günü yeni başkanını seçecek. Mevcut Başkan Recep Akıncı yeniden aday olduğunu duyururken, Akıncı’ya 30 yıllık şoför esnafı, 13 sene odaya emek veren, bunun 6 senesinde Başkan Vekilliği görevini yürüten Aliş Eren rakip çıktı.

Kongreye geri sayım başlarken Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kıyıcı ve Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta, mevcut Başkan Recep Akıncı’yı ziyaret ederek desteklerini açıkça ortaya koydu.

AKINCI, "İYİ Kİ VARSINIZ" DİYEREK TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Akıncı, “Desteklerini ve her zaman yanımızda olduklarını belirten Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanım Nuray Koçer’e, Sanayi Sitesi Başkanım Ercan Çalışkan’a ve yönetim kurulu üyesi Metin Kıyıcı’ya, Alibeyspor Kulübü Başkanım Ali Tonta’ya teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum