Köy su tarifelerinden çıkarılan İSKİ aboneleri için görüştüler

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu ile bir araya gelerek kırsal yerleşik alan içerisinde bulunan İSKİ abonelerine yapılan ve yapılacak uygulamalar ile alakalı bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, ikamet adresi ile su sözleşmesi adresi eşleşmediği için köy tarifesinden çıkarılarak normal tarifeye alınan abonelerin köy su tarifelerine geri alınmaları konusunda karar alındığı belirtildi.

Köy su tarifelerinden çıkarılan İSKİ aboneleri için görüştüler
Editör: Yaz Dostum
03 Haziran 2022 - 08:53
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Başkan Yardımcısı Tunacan Yaşar ve Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ile birlikte önceki gün İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu ile bir araya geldi. İSKİ abonelerine yapılan ve yapılacak uygulamalar ile alakalı görüşmelerin yapıldığı buluşmada, ikamet adresi ile su sözleşmesi adresi eşleşmediği için köy tarifesinden çıkarılarak normal tarifeye alınan abonelerin köy su tarifelerine geri alınmaları konusunda karar alındı.

“TAHAKKUK ETTİRİLEN FATURALAR BAŞVURU YAPILMADAN İPTAL EDİLECEK”

Öte yandan konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede su sözleşmesi adresi ile ikamet adresinin kırsal alan içerisinde kalması durumunda da bu abonelere tahakkuk ettirilen faturaların ilgilisinin bir başvuru yapmasına gerek kalmadan iptal edilmesi kararı aldığı belirdi.

ESEN: “SİLİVRİ’MİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ KAZANACAĞIZ!”

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, gerçekleştirdikleri görüşme sonrası şunları söyledi:
“Hemşerilerimizin her zaman yanında olmaya sıkıntılarına omuz vermeye devam edeceğiz. Silivri'miz için Çalışıyoruz Kazanacağız!”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum