Koyuncuoğlu: "Bu grubun içerisinde olduğum için gururluyum"

Silivrispor Futbol Şube Sorumlularından Orçun Koyuncuoğlu, 3. Lig yolunda dün gerçekleşen Play-Off finali müsabakasında kırmızı-mavili ekibin penaltı atışlarında şampiyonluğu kaçırmasının ardından açıklamada bulundu. Beraber yol yürüdüğü takımın yönetim kurulu üyelerini sezon boyunca yapmış olduğu fedakarlıklardan dolayı tebrik eden Koyuncuoğlu, "Bu grubun içinde olduğum için çok gururluyum" dedi.

Koyuncuoğlu: "Bu grubun içerisinde olduğum için gururluyum"
Editör: Yaz Dostum
23 Nisan 2022 - 07:07 - Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 11:50
TFF Bölgesel Amatör Lig grup maçlarında şampiyon olan Silivrispor, 3. Lig yolunda Play-Off müsabakalarında Kartal Bulvarspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 90 dakikasını 1-1 eşitlikle tamamlayan kırmızı-mavili ekip penaltı atışlarında şampiyonluğu 5-4'lük skor ile rakibine kaptırdı.

Müsabaka sonrasında Silivrispor Futbol Şube Sorumlularından Orçun Koyuncuoğlu, konuyla alakalı duygu ve düşünceleri sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Koyuncuoğlu, şunları söyledi:

"Bir tebrikte Silivrispor Yönetimine! Sezon boyunca ailelerinden işlerinden zamanlarından ceplerinden fedakarlık yaptıkları için bize son düdüğe kadar şampiyonluk heyecanını yaşattıkları için ellerim acırcasına alkışlıyorum. Bu grubun içinde olduğum İçin çok gururluyum."



Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum