Kreş ve Anaokulu Projeleri Hakkında Önemli İstişare

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Elginkan Vakfı tarafından Cumhuriyet Mahallesine yapılması planlanan Kreş ve Anaokulu Projelerinin detaylarını görüşmek üzere Vakıf Başkanı Gaye Akçen ile bir araya geldi.

Kreş ve Anaokulu Projeleri Hakkında Önemli İstişare
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2020 - 21:27
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın eğitime yönelik projeleri kapsamında, 0-6 yaş çocukların temel seviye eğitimlerine katkı sunmak ve çalışan annelere kolaylık sağlamak amacı ile çalışmalar başlatıldı. Elginkan Vakfı ile işbirliği yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi 2029 ada 5 parselde yer alan mülkiyeti Silivri Belediyesine ait 2675 m2’lik alanda modern bir Kreş ve Anaokulu inşa edilecek. Elginkan Vakfı tarafından ilçeye kazandırılarak Silivri Belediyesi’nin işleteceği proje için hazırlıklara start verildi.

Projenin detaylarını görüşmek üzere Başkan Yılmaz, bugün Vakıf Başkanı Gaye Akçen ile bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan istişarelerde, çalışmarın hız kazanması adına önemli adımlar atılırken, Başkan Yılmaz katkılarından dolayı Elginkan Vakfına tesekkür temennilerini iletti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum