Latif Umuç, meclis üyeliğine başvurdu

AK Parti Silivri İle Başkanlığı'nın yönetim kurulu üyelerinden Latif Umuç, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Silivri Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Latif Umuç, meclis üyeliğine başvurdu
Editör: Yaz Dostum
30 Kasım 2023 - 06:46
AK Parti Silivri İle Başkanlığı'nın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Latif Umuç,  2024 yılında gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Silivri Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Ailesi ve yakınlarıyla birlikte 29 Kasım Çarşamba günü AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına gelen Umuç, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ekrem Pamuk'a teslim etti.

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin ve Gençlik Kolları Başkanı Utku Kapucu dosya teslimi sırasında hazır bulundu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden Pamuk, yapmış olduğu bilgilendirmesinde şunları söyledi:

"Başta ilçe başkanımız Ekrem Pamuk olmak üzere Kadın Kolları başkanımız Sevnur Şahin gençlik Kolları başkanımız Utku Kapucu değerli basın mensubu arkadaşlarımız değerli ailem çok kıymetli dava arkadaşlarım bizi bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ise, Umuç'a aday adaylığı başvurusunun hayırlı uğurlu olması konusunda iyi dilek ve temennilerde bulundu.




YORUMLAR

  • 0 Yorum