Liseli Öğrenciler Ramazan Ayında Farkındalık Oluşturdu

Selimpaşa Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" Projesi kapsamında On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi 7 aileye yemek hazırlayıp dağıtımı yaptı.

Liseli Öğrenciler Ramazan Ayında Farkındalık Oluşturdu
Editör: Yaz Dostum
29 Nisan 2022 - 09:06
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma,
kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesini hayata geçirdi. 

Özellikle ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlılara, hasta ve bakıma muhtaç kişilere ulaşmak adına yürütülen sosyal sorumluluk projesine Selimpaşa Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de destek verdi. On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi 7 aileye yemek hazırlayıp dağıtımı yapan öğrenciler, toplumda farkındalık oluşturdu.

Konuyla alakalı bilgilendirmede bulunan Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü, projenin yürütülmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum