Marmara Yönetim Hizmetleri, Silivri'de 10 Kasım Ruhunu Yaşattı

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri, ilçemizde hizmet verdiği tüm sitelerin giriş ve çıkışlarına Atatürk'ün resminin olduğu afişleri astı. Anlamlı bir çalışmaya imza atan yönetim, site sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Marmara Yönetim Hizmetleri, Silivri'de 10 Kasım Ruhunu Yaşattı
Editör: Yaz Dostum
10 Kasım 2021 - 20:51 - Güncelleme: 10 Kasım 2021 - 21:07
Modern Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ebedi başkomutan, Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümü dolayısıyla bölgemizde site, iş merkezi ve alışveriş merkezlerine profesyonel yönetim kadroları oluşturan, yöneten ve raporlayan tesis yönetim şirketi Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri, Silivri’de hizmet verdiği tüm sitelerin giriş ve çıkışlarına Atatürk'ün resminin olduğu afişleri astı.

“Atatürk bir fikirdir, fikirler ölmez!” diyerek eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk'ün, ölümüne duyulan üzüntüyü ilçenin dört bir yanına taşıyan Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri, aynı zamanda afişlerde Ulu Önderin geleceğimize ışık tutan sözlerine de yer verdi.

Orhan Dikici’nin sahipliğinde faaliyet gösteren Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri; Mustafa Kemal Atatürk bedenen aramızdan ayrılsa da onun geride bıraktığı fikirlerinin halen yaşamakta ve bizlere yol göstermekte olduğunu işaret eden anlamlı afiş çıkarmasıyla tüm site sakinleri tarafından takdir topladı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
İşte 10 Kasım 1938 ruhunu yaşatan karelerden bazıları:









YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Türker Yalçın
    2 yıl önce
    Çok güzel ve anlamlı bir uygulama. Yüm ilçeye örnek olması dileği ile tebrikler...