Maşalacı'nın Minik Öğrencilerinden Gazi Dedeye Yoğun İlgi

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi, dolayısıyla Silivri Özel Hüma Maşalacı Anaokulu'na misafir olan Kıbrıs Gazisi Reha Tokgöz, minik öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Maşalacı'nın Minik Öğrencilerinden Gazi Dedeye Yoğun İlgi
Editör: Yaz Dostum
18 Mart 2024 - 17:20 - Güncelleme: 18 Mart 2024 - 17:53
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Silivri Özel Hüma Maşalacı Anaokulu da kutlamalar kapsamında bünyesindeki minik öğrenciler için süpriz bir etkinliğe imza attı. 

Maşalacı Anaokulu, Kıbrıs Gazisi Reha Tokgöz'ü minik öğrencileriyle bir araya getirdi. Renkli anların yaşandığı etkilikte Gazi Tokgöz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili bildiklerini minik öğrencilerle paylaştı.

Öte yandan öğrencilerle hatıra fotoğrafları da çektiren Gazi Tokgöz, yanında getirdiği çikotaları da onlara ikram ederek gönüllerini fethetti. 

Kurum Koordinatörü Su Dilara Çapan konuyla ilgili yapmış olduğu bilgilendirmesinde şunları söyledi:

"Bu anlamlı günde Gazi Dedemizi, okulumuzda ağırlamanın gururunu yaşıyoruz… Çocuklarımızla günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapan, onları sabırla dinleyen dedemiz, çocukların çikolatasını da eksik etmemiş iyi ki geldiniz. Dünya üzerindeki en büyük fedakarlık bir sonraki neslin rahatça ve özgürce  yaşaması için kendini fada etme eylemidir. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimizin ve gazilerimizin  bizim için yapmış olduğunuz bu fedakarlığın karşılığını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Sizler bizlere bu vatanı bıraktınız.Gözünüz açık kalmasın! Bizler de bu vatanı koruyup yücelteceğiz"

Etkinlik sonunda Gazi Tokgöz'e kurum öğretmenleri tarafından çiçek takdim edildi.








YORUMLAR

  • 0 Yorum