Melih Yıldız; "Bu kadar kabiliyetli Karayolları, 10 senedir neredeydi?"

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, bugün gerçekleştirilen Ocak ayı meclis toplantısında Devlet Hastanesi önündeki asansörlü yaya üst geçidini yıldırım hızında tamamlayan Karayolları Bölge Müdürlüğüne hem teşekkür etti hem de eleştirdi. “Ben tebrik ediyorum; bu kabiliyete, maharete sahip karayolları Bölge Müdürlüğü 10 senedir neredeymiş merak ediyorum açıkçası” diyen Melih Yıldız, “ -Engellediniz, takoz koydunuz- deyince AK Partili arkadaşlar bize tepki gösteriyor. 10 senedir burada bir ihtiyaçtı. Madem 1 ayda yapabiliyordu Karayolları bu işi, niye Karayollarına 10 senede bu işi yaptırmadınız? Keşke Silivrili hemşerilerimizi cezalandırmak yerine hizmet yapsaydınız da vatandaşlarımız da bu hizmetlerden yararlansaydı” şeklinde konuştu.

Melih Yıldız; "Bu kadar kabiliyetli Karayolları, 10 senedir neredeydi?"
Editör: Yaz Dostum
04 Ocak 2021 - 18:57 - Güncelleme: 04 Ocak 2021 - 20:12

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, bu sabah yapılan Ocak ayı meclis toplantısı I. Oturumunda Silivri Devlet Hastanesi bölgesinde yapılan iki üst geçide parantez açtı.

“KARAYOLLARINA VE EKREM İMAMOĞLU’NA ÜST GEÇİTTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Melih Yıldız, şöyle konuştu:

Karayolları Bölge Müdürlüğüne üst geçitten dolayı, Ekrem İmamoğlu’na da diğer üst geçitten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bir teşekkürü de Silivri Belediyesi’ne edeceğim, asansörden dolayı.

“NİYE KARAYOLLARINA 10 SENEDİR BU İŞİ YAPTIRMADINIZ?”

Teşekkürlerimizi ederken eleştirilerimizi de yapmak zorundayız. Karayolları üst geçiti 30-35 günde bitirdi. Ben tebrik ediyorum; bu kabiliyete, maharete sahip karayolları Bölge Müdürlüğü 10 senedir neredeymiş merak ediyorum açıkçası. ‘Engellediniz, takoz koydunuz’ deyince AK Partili arkadaşlar bize tepki gösteriyor. 10 senedir burada bir ihtiyaçtı. Madem 1 ayda yapabiliyordu Karayolları bu işi, niye Karayollarına 10 senede bu işi yaptırmadınız? Biz gelir gelmez kolları sıvadık hizmetleri yapmaya başladık. Orası acildi, bunu sizinle de paylaşmıştık. Keşke Silivrili hemşerilerimizi cezalandırmak yerine hizmet yapsaydınız da vatandaşlarımız da bu hizmetlerden yararlansaydı.

“KARAYOLLARI MADEM BU KADAR MAHARETLİ, SİLİVRİ’NİN MUHTELİF YERLERİNDEKİ ÜST GEÇİT İHTİYAÇLARINI DA GİDERSİN"

Madem bu kadar kabiliyetli Karayolları Bölge Müdürlüğü, bizim kendilerinden bir ricamız daha var. Silivri’nin muhtelif yerlerinde üst geçitlere ihtiyaç var. Bunlardan bir tanesi Samsun Mahallesi’nin olduğu bölge. Bir diğeri Lider Kent, Sunflower, Starlife Bölgesi.”

YILMAZ’DAN ‘BÜYÜKŞEHİR’DE YAPABİLİR’ ÇIKIŞI

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız’ın sözü Başkan Volkan Yılmaz tarafından kesildi. Yılmaz, “Ekrem Beye ilettiniz mi bu talepleri? Büyükşehir’de yapabilir yani” diye sordu. Melih Yıldız, Başkan Yılmaz’ın sorusu üzerine konuşmasını şöyle noktaladı: “Büyükşehir yapıyor. Yaptı zaten bir tane. Keşke siz muhtelif yerlere yaptırsaydınız. Hani hep diyorsunuz ya, ‘Silivri merkezden ibaret değildir’ diye. Çanta bölgesinde de bu ihtiyaç. Oralara da yaptırsanız yine buradan size teşekkürlerimizi iletiriz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum