MHP'li Arkaz; "Yılmaz Göreve Geldi, Silivri'de Gerginlik Kalktı"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz; “Biliyorsunuz 31 Mart 2019’da Silivri’de bir seçim oldu. Bu seçimde MHP’nin adayı Sayın Volkan Yılmaz bey kazandı. Bu bizim için çok büyük bir gurur olayıdır. 1 yılı geçti, Silivri’de hakikaten çok ciddi değişiklikler oldu. Bir kere Silivri’de gerginlik kalktı” dedi.

MHP'li Arkaz; "Yılmaz Göreve Geldi, Silivri'de Gerginlik Kalktı"
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2020 - 20:31 - Güncelleme: 13 Haziran 2020 - 20:37
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz; Silivri ve yerel seçim sürecine ilişkin görüşlerini paylaştı.

“SİLİVRİ BOZULMAMIŞ DOĞASIYLA İSTANBULLULAR İÇİN BİR DİNLENME YERİ”

Arkaz, şunları söyledi:

“Silivri İstanbul’un en batı ilçesi. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’a girmek için biliyorsunuz önce Silivri’yi fethetti. Silivri yeşiliyle, doğasıyla, güneşiyle daha parlak bir kent. Silivri için “akciğerimiz” diyenler var, niye diye sorduğumda, İstanbul’da kirlenmeyen birkaç yerden biri olduğunu söylüyorlar. Silivri tarihiyle, bozulmamış doğasıyla gerçekten İstanbullular için çok önemli bir dinlenme yeri. Piknik alanları, eti, yoğurdu çok meşhurdur.

“31 MART’TAN BU YANA SİLİVRİ’DE GEÇEN 1 YILDA ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER OLDU”

Biliyorsunuz 31 Mart 2019’da Silivri’de bir seçim oldu. Bu seçimde MHP’nin adayı Sayın Volkan Yılmaz bey kazandı. Bu bizim için çok büyük bir gurur olayıdır. Silivri’de ben o zaman seçimlerden hemen sonra “Çok büyük değişiklikler olacak” demiştim. 1 yılı geçti, Silivri’de hakikaten çok ciddi değişiklikler oldu. Bir kere Silivri’de gerginlik kalktı.

“SİLİVRİ’YE HOŞGÖRÜ GELDİ”

Volkan bey ve ekibiyle beraber Silivri’de bir sevgi çemberi oluşturuldu. Hoşgörü geldi. Şu anda Silivri’yi sorduklarında ben rengarenk, pırıl pırıl, cıvıl cıvıl diyorum.

“SİLİVRİ’NİN EKONOMİK DEĞERİ DE ARTTI”

İstanbulluların Silivri’ye olan talebi daha da arttı. Son 1 yıldır Silivri’nin değeri ekonomik olarak da (arsa, ev, villa vs.) talepten dolayı arttı. Şu anda Silivri ful dolu. Silivri benim de nefes aldığım bir yer. Doğası, yeşili, mavisi güzel ama esas güzel olanı insanı, hoşgörülüğü, cömertliği. Kısaca şunu söylemek istiyorum; biz memleketimizin her tarafında barış ve huzur içinde yaşamak istiyoruz. Renklerimiz, desenlerimiz hatta siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama bizim yüreğimiz bir. Yüce Atatürk’ün dediği gibi mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum