MHP'li Vekilin "Silivri'nin Otopark Sorunu Giderildi" Sözleri Şaşırttı

MHP İstanbul Milletvekili aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi'nin sahibi olan Dr. Hayati Arkaz, bugün TBMM’de Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın çalışmaları ile ilgili yaptığı konuşmada, “Tarihi Mimar Sinan Köprüsü yıkılmak üzereydi, hakikaten bitmiş vaziyetteydi, Volkan Yılmaz’la beraber bir elden geçirildi, şu anda mükemmel oldu. Kalesi, camileri, diğer bütün tarihi eserlerin hepsi elden geçmiştir. Denizi tertemiz. Volkan Yılmaz’ın günlük mesaisi sabah 07.00 gece 00.00 gibi, çok çalışır. Kentsel dönüşüm hamlesi yapılmış. Otoparklar düzenlenmiş. Otopark sorunu vardı daha önce, bunlar giderildi” dedi.

MHP'li Vekilin "Silivri'nin Otopark Sorunu Giderildi" Sözleri Şaşırttı
Editör: Yaz Dostum
09 Haziran 2021 - 19:03 - Güncelleme: 09 Haziran 2021 - 19:08

CHP SİLİVRİ MECLİS GRUBU, BAŞKAN YILMAZ’A "İLK 3 YILDA 5 KAPALI OTOPARK" VAADİNİ HATIRLATMIŞTI

CHP Silivri Meclis Grubu, Mayıs Ayı Meclis toplantısında 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerin kampanya sürecinde Silivri’nin en büyük sorunlarından olan otopark sorunundan yola çıkarak projeler hazırlayan, bu çerçevede kamuoyuna sözler veren ve görevde 2 yılını geride bırakan Başkan Volkan Yılmaz’a “İlk 3 Yılda 5 Kapalı Otopark” vaadini hatırlatarak, ne zaman hayata geçirileceğini sormuştu.

SİLİVRİ'DE OTOPARK SORUNU DEVAM EDİYOR

İlçedeki park yeri problemi ve trafik keşmekeşi devam ederken MHP’li Vekilin, “Otoparklar düzenlenmiş. Otopark sorunu vardı daha önce bunlar giderildi” açıklamasına anlam verilemedi.

Vekilin konuşmasının tamamı;

https://www.facebook.com/hayati.arkaz.94/posts/668236757491951

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum