MHP'li Yalçın: "Başkan Yılmaz'ın Hizmetlerinden Memnuniyet Duyuyoruz"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a yönelik bir destek açıklaması yayımlayan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “İlçemizin sorunlar yumağı haline dönüşen problemlerini bir bir çözüme kavuşturan Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'dan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

MHP'li Yalçın: "Başkan Yılmaz'ın Hizmetlerinden Memnuniyet Duyuyoruz"
Editör: Yaz Dostum
17 Eylül 2020 - 22:04
MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve ekibinin "Marka Kent Mutlu Silivri" hedefi için göstermiş oldukları gayrete yazılı bir açıklama yayımlayarak teşekkür etti.

“SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR”

Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti:
“İlçemizin sorunlar yumağı haline dönüşen problemlerini bir bir çözüme kavuşturan Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'dan memnuniyet duyuyoruz. Silivri'nin sorunlarını ortadan kaldırmak, ilçemiz sakinlerine eşit ve adaletli hizmetler sunarak, hepimizin daha rahat ve mutlu bir şehirde yaşam sürmemiz için başlattığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. "Marka Kent Mutlu Silivri" için göstermiş oldukları gayretlerin günden güne arttığını özellikle ifade ediyoruz. Son aylarda yapılan çalışmalardan da anlaşıldığı üzere, modern cadde ve sokakların kazandırılmasına vesile olan Sayın Başkanımız Volkan Yılmaz'a, Silivri Belediyesi'nin kıymetli personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

“SARI RENKLE HİZMET VAADİ YERİNE GETİRİLDİ”

Son olarak, ilçemizde "Bordo Renk" hizmet veren taksici esnaflarımıza yerel seçim sürecindeki vaatlerimiz arasında yer alan "Sarı Renkle" hizmet sözünün de yerine getirilmesinden mutluluk duyuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili olarak İBB Meclisinde birçok kez gündeme getirerek taksici esnaflarımızın sözcüsü olan Sayın Başkanımız, bu problemin çözümüne büyük katkı sağlamıştır. Bu vesileyle ilçemize ve taksici esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, kazasız belasız işler diliyoruz.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum