MHP'li Zafer Yalçın'dan CHP ve Bora Balcıoğlu'na Tebrik Mesajı

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri’deki seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Bora Balcıoğlu’nu tebrik etti. Yalçın, " Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimlerde Silivri seçmenlerin ortaya koyduğu tercih ve iradeyi Milliyetçi Hareket Partisi olarak saygı ile karşılıyor ve Sayın Bora Balcıoğlu’nu ve CHP‘yi tebrik ediyoruz” dedi.

MHP'li Zafer Yalçın'dan CHP ve Bora Balcıoğlu'na Tebrik Mesajı
Editör: Yaz Dostum
01 Nisan 2024 - 12:05
MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
“31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Yerel  Yönetimler  Seçimleri  tamamlanmış  ve kesin olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığı seçimlerini CHP adayı  Bora Balcıoğlu kazanmıştır.

Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen seçimlerde Silivri seçmenlerin ortaya koyduğu tercih ve iradeyi Milliyetçi Hareket Partisi olarak saygı ile karşılıyor ve Sayın Bora Balcıoğlu’nu ve CHP‘yi tebrik ediyoruz” ifadelerini kullanan MHP’li Yalçın, “5 yılda  Silivri’nin  dört bir yanında  silinemeyecek   şekilde gören  göz ,  duyan kulakların şehadet edeceği eserleri kazandırarak belediyecilik  çıtasını çok yukarıya taşıyan Cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak yeni dönemde Yerel Yönetimde muhalefet  görevi ile Silivri’mizin yine hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla arz ederim” beyanları ile seçim sonucunu yorumladı.

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum