"MHP Silivri İlçe Başkanının Tutarsız Siyaseti Nedeniyle İstifa Ediyorum"

MHP Değirmenköy Mahalle Başkanı Murat Çılgın, sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa açıklamasından önce, “Değirmenköy MHP teşkilatı kapanmıştır, hayırlı uğurlu olsun” bildirimiyle dikkatleri üzerine çeken Çılgın akabinde görevden çekilme kararıyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Bu kararımın sebebi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın tutarsız siyasetidir” dedi ve ekledi: “Benim ülkücülüğümü ve milliyetçiliğimi kimse sorgulayamaz, ben vicdanen rahatım.”

"MHP Silivri İlçe Başkanının Tutarsız Siyaseti Nedeniyle İstifa Ediyorum"
Editör: Yaz Dostum
23 Mayıs 2021 - 00:26 - Güncelleme: 23 Mayıs 2021 - 13:11

MHP Değirmenköy Mahalle Başkanı Murat Çılgın, görevinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla bildirdi. İstifa duyurusundan önce, “Değirmenköy MHP teşkilatı kapanmıştır, hayırlı uğurlu olsun” paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken Çılgın, hesap bilgilerinin çalınıp çalınmadığı konusunda kafaları karıştırsa da akabinde istifa nedeni olarak tutarsız siyasetini ileri sürdüğü MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ı etiketleyerek adeta içini döktüğü istifa metni ile bu soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

“BU KARARI VERMEME MHP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI ZAFER YALÇIN’IN TUTARSIZ SİYASETİ SEBEP OLMUŞTUR”

Murat Çılgın, istifa paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Değirmenköy MHP mahalle başkanlık görevimden istifa ediyorum. Benim vatan millet sevdalısı olduğumu yakın çevrem olmak üzere herkes bilir. Bu kararımın sebebi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın tutarsız siyaseti sebep olmuştur. Sorumluluğum zamanında beni destekleyen tüm abi, kardeşlerime teşekkür ederim. Amacımız bize umut bağlayan ve inanan insanların hakkını gözetmektir. Şahsım olarak elimden geleni yaptım ve yapmaktan çekinmem. Hakkınızı helal edin, herkese saygılarımla... (benim ülkücülüğümü ve milliyetçiliğimi kimse sorgulayamaz, ben vicdanen rahatım, vatan ve millet sevdamız daim olsun) Allah’a emanet olun...”

SÖZ KONUSU PAYLAŞIMLAR
(Murat Çılgın bir müddet sonra bu paylaşımını sildi)






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum