Millet İttifakı grup toplantısı CHP İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi

Millet İttifakı’nın Silivri paydaşları olan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu ile Saadet Partisi İlçe Başkanı Kadir Tokalı bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Her siyasi partinin ittifak içerisinde başarı için mücadele edeceğinin mesajının verildiği toplantıda, “Milletimizin tüm dertlerine derman olmak adına Millet İttifakı paydaşlarımızla birlikte Silivri’miz için gece gündüz demeden, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kaydedildi. Öte yandan toplantıda CHP İstanbul 3. Bölge Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Suna Göçengil de hazır bulundu.

Millet İttifakı grup toplantısı CHP İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi
Editör: Yaz Dostum
04 Mart 2022 - 22:29 - Güncelleme: 04 Mart 2022 - 22:41
Söz konusu toplantıda şu görüşlere yer verildi:

“Ülkemizin tüm sorunlarına çözüm olacak ve halkımızı  şahsım hükümeti keyfiliğinden kurtaracak, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için bir araya gelen siyasi partilerin oluşturduğu “Millet İttifakı” olarak grup toplantımızı CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdik.

Milletimizin tüm dertlerine derman olmak adına Millet İttifakı paydaşlarımızla birlikte Silivri’miz için gece gündüz demeden, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm hemşerilerimiz emin olsun ki sandık geldiği gün güzel ülkemiz, “Yarının Türkiye’sinde” yeniden demokrasi ile buluşacaktır.”



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum