Milletvekili Arınç, Silivri'de Esnaf Odalarının Başkanlarıyla Görüştü

AK Parti Silivri İlçe Bakanlığı yetkilileri, ilçe sorumlusu Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç ile birlikte Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi ve Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

Milletvekili Arınç, Silivri'de Esnaf Odalarının Başkanlarıyla Görüştü
Editör: Yaz Dostum
26 Ağustos 2021 - 11:53
AK Parti Silivri İlçe Bakanlığı yetkilileri, ilçe sorumlusu Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç ile birlikte Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi ve Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimleriyle istişare toplantısında buluştu. 



Esnafın pandemiden sonraki durumu, güncel sorunları ve sıkıntıları masaya yatırıldı. Milletvekili Arınç, toplantıda yapmış olduğu konuşmasında, parti olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerinin bilgisini aktardı.



Yapılan toplantının ardından Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve teşkilat mensuplarının rehberliğinde, sel felaketi nedeniyle Silivri Kastamonulular Derneği'ne geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.



AK Parti heyeti, daha sonra BOTAŞ İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İşletme Müdürü Erkan Akbaş, İdari Müdürü Ramazan Çengel ve Teknik Müdür Mehmet Kahya'yı ziyaret edip sorunları dinledi.



Haber : Batuhan Güçlü

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum