Milletvekili Emecan'dan, Silivri'de Tıp Bayramı Kutlamaları

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Silivri’ye gelerek ilçedeki doktor ve hemşirelerin özel günlerini kutladı.

Milletvekili Emecan'dan, Silivri'de Tıp Bayramı Kutlamaları
Editör: Yaz Dostum
15 Mart 2021 - 21:49
CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, bugün Silivri’ye geldi. CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte bir dizi ziyaret programı gerçekleştiren Emecan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla doktor ve hemşireler ile bir araya geldi.

İlk olarak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hasan İpekoğlu ile görüşen Emecan, ardından sırasıyla Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Kemal Tekeşin, Silivri Özel Anadolu Hastanesi Başhekimi Halil Narlı, Silivri Ceza İnfaz Kurumu Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı ve Silivri Özel Cenk Teker Tıp Merkezi Başhekimi Metin Yıldız ile görüştü.

Tüm kurumlardaki sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Emecan, aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını ileterek iktidara geldikleri taktirde sağlık çalışanları için hayata geçirecekleri çalışmalardan söz etti.

"Sağlıkta şiddetin önlenmesi kanunu ile sağlık emekçilerimizi güvence altına alacağız" diyen Emecan, "çıkaracağımız yasa ile pandemi de hayatını kaybeden sağlık emekçilerimizi görev şehidi sayılacak ve yakınlarının, şehit yakınlarına tanınan haklardan yararlanmaları sağlanacak" şeklinde konuştu.

Emecan’a ziyaretleri sırasında eşlik edenler arasında CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu’da vardı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum