Moody's Cafe&Restaurant'ta Yeni Dönem: Temassız Sipariş!

Silivri’yi kalite, lezzet ve dünya mutfağı ile buluşturan Moody’s Cafe&Restaurant; hayatımızı sarsan Covid-19 günlerinde QR Menü uygulamasına geçerek, misafirlerine temassız bir şekilde menüyü inceleme ve sipariş verme imkanı sağlıyor.

Moody's Cafe&Restaurant'ta Yeni Dönem: Temassız Sipariş!
Editör: Yaz Dostum
22 Eylül 2020 - 23:00 - Güncelleme: 21 Mart 2021 - 23:25
(Bu bir reklamdır)

Bol lezzet, ezber bozan içecekler, çok hizmet, varlıklı öğünler ve zengin sofraların adresi Moody’s Cafe&Restaurant; daha iyi hizmet vermek adına yeniliklerde öncü olmaya devam ediyor. Pandemi sürecinin başından bu yana aldığı yüksek güvenlik önlemleriyle personellerinin ve misafirlerinin sağlığını riske atmayan Moody’s Cafe&Restaurant; sosyal mesafenin hayati önem kazandığı bugünlerde QR Menü hizmetini sunarak, hem çalışanlara hem de misafirlere güvenli yeme-içme deneyimi yaşatıyor.
 
MENÜYE DOKUNMADAN SİPARİŞ İMKANI

Hijyenik açıdan uygun olmayan basılı menüleri dijital ortama taşıyan Moody’s Cafe&Restaurant, bu sayede misafirlerine sipariş sürecini online olarak gerçekleştirme fırsatını sunuyor. Karekodu telefonuna okutan müşteriler, menüleri online olarak görüntüleyebiliyor. Böylece yemeklerin görsellerini, içeriklerini ve fiyatlarını görerek, menüye dokunmaya gerek kalmadan inceleyip sipariş verilebiliyor. Bu sayede temas en aza indirgenmiş ve sosyal mesafe kolayca korunmuş oluyor.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum