Muhtar Güçlü'den Başkan Yılmaz'a Sağlık Ocağı Teşekkürü

Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü, seçim döneminde vaat ettiği sağlık ocağı projesini hayata geçiren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a mahalleye olan hizmetlerinden, ilgisinden ve alakasından ötürü teşekkür etti.

Muhtar Güçlü'den Başkan Yılmaz'a Sağlık Ocağı Teşekkürü
Editör: Yaz Dostum
15 Mayıs 2020 - 17:21 - Güncelleme: 15 Mayıs 2020 - 17:26
 
Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Gümüşyaka mahalle ziyaretinde vatandaşların talebi üzerine söz verdiği Gümüşyaka Sağlık Ocağı projesini hayata geçirmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Muhtar Güçlü, mahallede büyük bir eksikliği gideren Başkan Yılmaz’a gayretli çalışmalarından dolayı şükranlarını sundu.

"MAHALLE HALKIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM"

Muhtar Güçlü, şunları söyledi: “Bulunduğumuz alan Gümüşyaka Mahallesi eski sağlık ocağı binasının alanı. Daha önceki deprem yönetmeliğinden binamız geçemediği için sağlık ocağımız başka bir alana taşındı. Volkan Başkanımız göreve geldikten sonra mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda konuyu kendisine ilettik. Daha sonrasında burada sağlık ocağının yapımına başladık. Volkan Başkanımıza, Silivri Belediyemize konu ile ilgili alakalı oldukları için mahalle halkı adına teşekkür ederim.”
 
Muhtar Güçlü'nün yanı sıra talepleri karşılık bulan mahalle sakinleri de yapılan hizmetten dolayı çok memnun olduklarını söyledi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum