Mutlu Bozoğlu: "İBB'nin yapamadığı işler 2023'ü garantiler"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şu an yapmadığı, yapamadığı, üretemediği, çözemediği işler AK Parti’nin 2023’ünü bence garantiler” dedi.

Mutlu Bozoğlu: "İBB'nin yapamadığı işler 2023'ü garantiler"
Editör: Yaz Dostum
22 Nisan 2022 - 11:58 - Güncelleme: 22 Nisan 2022 - 12:06
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, gazetecilerle bir araya geldiği sahur programında seçimlerle alakalı soruları yanıtladı. AK Parti oylarındaki erime hakkında yorumu sorulan Başkan Bozoğlu, “Bu tabloda en güçlü kişi yine Recep Tayyip Erdoğan. İki iki dört! Halk çünkü ona güveniyor. AK Parti yine birinci turda, ikinci tura gerek kalmaksızın iktidar olacak” ifadelerini kaydetti.

“2023’TE PROBLEM GÖRMÜYORUM”

Bozoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Yerel seçimlerden 6 ay önce Silivri’de Özcan Işıklar’ın kaybedeceğini ve buranın AK Parti Belediyeciliği olacağını söylemiştim. AK Parti olmadı, Cumhur İttifakı oldu, ki benim için bir şey fark etmedi. 2023’te ben hiçbir problem görmüyorum.

“VATANDAŞ 20 YILIN MUHASEBESİNİ YAPACAKTIR”

2023’te bu halk yine bugüne kadar hükümetin yaptığı hizmetleri önüne koyacaktır.  Türkiye seçmeni için söylüyorum, herkesin kafasında acaba’lar vardı. Neydi bu acabalar? 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye basacak ama MHP’den de milletvekili adayı var nasıl olacak diye ikilemler vardı. Halk bunu yapamaz dediler ama halk çok güzel bir şey ortaya çıkarttı. Aynı şekilde 2023 seçiminde de vatandaş bence 20 yılda yapılanları, eksik kalanları önüne koyacak. Evet eksik kalanlar da vardır. Cumhurbaşkanı da kabul ediyor. Yapmak istiyor ve yapacağız inşallah.

“BU TABLODA EN GÜÇLÜ KİŞİ YİNE ERDOĞAN”

Oturacaklar Bakanlıkların yapmış oldukları işleri düşünecekler, kendi şahıslarına dokunan işleri düşünecekler ve ortaya bir tablo çıkacak. Bu tabloda en güçlü kişi yine Recep Tayyip Erdoğan.

“İKİNCİ TURA GEREK KALMADAN İKTİDAR OLURUZ”

İki iki dört! Halk çünkü ona güveniyor. AK Parti yine birinci turda, ikinci tura gerek kalmaksızın iktidar olacak. Bu işin başka lamısı cimisi yok.

“İBB’NİN YAPAMADIĞI İŞLER, AK PARTİ’Yİ 2023 HEDEFİYLE BULUŞTURUR”

Trakya’da oylar biraz daha başka yerlere gidebilir ama Anadolu’da durum daha farklı yerlere gidebilir. Hepsi bir araya gelince durum ortaya çıkar. Biz Silivri’den veya Yozgat’tan tüm Türkiye’de ne olacağını öngöremeyiz bence. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şu an yapmadığı, yapamadığı, üretemediği, çözemediği işler de AK Parti’nin 2023’ünü bence garantiler.”

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum