Necip Sarıbekir Lisesi Velileri "Ailede Pozitif Disiplin" Konusunda Bilgi Aldı

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Veli Akademileri” projesi kapsamında Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, velilerine yönelik “Ailede Pozitif Disiplin'' konusunda eğitim semineri düzenlendi.

Necip Sarıbekir Lisesi Velileri "Ailede Pozitif Disiplin" Konusunda Bilgi Aldı
Editör: Yaz Dostum
19 Nisan 2022 - 13:22 - Güncelleme: 19 Nisan 2022 - 15:11
İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, il genelindeki resmî tüm okullarda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, ortaöğretim, özel eğitim) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “Veli Akademileri” projesi kapsamında Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, velilerine eğitim verildi.

Okulun Rehber Öğretmeni Büşra Kara’nın koordinatörlüğünde gerçekleşen eğitim seminerinde veliler, “Ailede Pozitif Disiplin'' konusunda bilgiler aldılar. Okul içerisindeki çok amaçlı salonda gerçekleştirilen seminerde, Psikolojik Danışman Mehmet Altın konuşmacı olarak yer aldı. Yapılan bilgilendirmeleri can kulağıyla dinleyen veliler, seminer sonunda Psikolojik Danışman Mehmet Altın’a konu anlatımlarından dolayı teşekkür temennilerini ilettiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum