Nisan Ayı Meclisi 2. Birleşimi Cuma Günü

Silivri Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, 9 Nisan 2021 Cuma günü 10.30'da gerçekleştirilecek.

Nisan Ayı Meclisi 2. Birleşimi Cuma Günü
Editör: Yaz Dostum
08 Nisan 2021 - 15:22


Silivri Belediye Meclisi'nin 09.04.2021 Cuma tarihine rastlayan Nisan Ayı Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, saat 10.30’da Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M:

1 - Mülkiyeti belediyemize ait olan Silivri, Gümüşyaka Mahallesi, 11908 parselde kayıtlı taşınmazın vergi borçlarımıza karşılık Maliye Bakanlığına devrinin yapılarak mahsuplaşılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

2 - Belediyemize bağlı Mahallelerin sosyo-ekonomik durumları ve benzer hususlara göre 2021 mali yılında uygulanmak üzere Plan ve Proje Müdürlüğünce revize edilen ücret tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

3 - Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi, 1224 ada 7 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

4 - Ticaret, sanayi, konut dışı kentsel çalışma alanı ve depolama alanı fonksiyonlarında çekme mesafeleri ve yüksekliklere ilişkin ilave plan notu teklifi ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

5 - İstanbul Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünce 2 adet hasta nakil ambulansının ayniyatıyla belediyemize hibe edilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

6 - İlçemiz Yolçatı Mahallesi, Bahar Caddesi'nin isminin, Cumhuriyet Mahallesi Şehit Yusuf AKTAŞ Sokak ismi ile değiştirilmesi talebi ile ilgili İsim ve Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi.

7 - Silivri İlçesi, Gümüşyaka Mahallesi, 5343 parselin kuzeyinde kalan yol alanlarının, yoldan ihdas edilerek Silivri Belediyesi adına tescil edilmesi ile ilgilisi adına satışının yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

8 - Silivri, Kavaklı Mahallesi 232 ada, 1 parseldeki belediyemiz taşınmazı üzerine “Kenan- Çelebi NAKİP 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezi” isminin verilmesi şartıyla Kenan NAKİP tarafından şartlı bağış karşılığında yaptırılması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

9 - İlçemiz Pirimehmetpaşa Mahallesi, 48 ada 146 parsel ile Mülkiyeti Belediyemize ait olan Sancaktepe Mahallesi, eski 174 ada 11 parsel, yeni 220 ada 8 parselin trampa (takas) işleminin değerlendirilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

10 - Belediyemiz 2020 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi.

11 - İlçemiz Çayırdere Mahallesi, 182 ada 1 parselin 3(üç) yıldan fazla kiraya verilmesi, 34/g maddesi gereğince kiralama ihalesi yapılmak üzere Belediye Encümenine yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ve Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.

12 - Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi yanındaki açık otopark ücret tarifesinde düzenleme yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum