O ses sen misin? O zaman bu haberi dikkate al!

Son zamanlarda özellikle amatör seslerin kendilerini duyurmak için çeşitli platformlarda sergiledikleri performanslar ilgi çekiyor. Bunların en başında ise ‘osessensinnn’ isimli instagram hesabı göze çarpıyor.

O ses sen misin? O zaman bu haberi dikkate al!
Editör: Yaz Dostum
18 Ekim 2022 - 19:08 - Güncelleme: 18 Ekim 2022 - 19:28
Türkiye’de yaygın olarak kullanılan sosyal medya mecraları instagram ve tiktok, her gün milyonlarca yorumla beğeni alıyor. Etkin bir şekilde kullanılan bu platformlarda hiç şüphesiz en aktif olanlarsa amatör sesler. Kimi evde, kimi sokakta, kimileri de sahnede çektikleri amatör kayıtlarını bu sayfalarda açılan çeşitli hesaplardan daha çok kitleye ulaşmak istiyor. Bunda başarılı olabilenler şanslı olarak profesyonel teklifler alıyor.

“Osessensinnn dikkat çekiyor”

 Peki, bu sayfalardan en etkili olanlar hangisi?

 İnstagram tarafında en yaygın bir şekilde kullanılan hesapların arasında osessensinnn isimli sayfa dikkat çekiyor. Türkiye’nin her yerinden birçok amatör sarkıcı, seslendirdikleri yeni kayıtlarını bu sayfada yayınlayarak daha çok kitleye ulaşmak istiyor. İnstagram kullanıcılarına özel olarak gönderi önerilerinin bulunduğu kısım olan keşfet ve reel'de etkileşimin en çok sonuç alındığı osessensinnn isimli hesapta kullanıcılar tarafından çok tercih ediliyor. Keşfete düşen gönderiler, sizi takip etmeyen kişilere de ulaşabilmeniz için oldukça önemlidir. Sayfanın profesyonel bir ekip tarafından yönetildiği, tercih edilen ve paylaşılan tüm videoların özenle seçildiği biliniyor. Aynı sayfanın birde alternatifi olan muzik.dunyasl isimli hesabıda bulunuyor.


osessensinnn isimli hesabın linki : https://instagram.com/osessensinnn?igshid=YmMyMTA2M2Y=

müzik.dunyasl isimli hesabın linki : https://instagram.com/muzik.dunyasl?igshid=YmMyMTA2M2Y=

YORUMLAR

  • 0 Yorum