Odak Koleji 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Silivri Odak Koleji’nde renkli gösteriler eşliğinde kutlandı.

Odak Koleji 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı
Editör: Yaz Dostum
25 Nisan 2024 - 14:36 - Güncelleme: 25 Nisan 2024 - 14:50
23 Nisan Ulusal Egemenliğimizin 104. yıl dönümü ve Çocuk Bayramı, Odak Kolejinde renkli ve coşku dolu gösteriler eşliğinde kutlandı. Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlkokul Müdürü Zehra Şener tarafından yapıldı. Kutlama programı, öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Birinci sınıf öğrencilerinin bale gösterisi, ikinci sınıf öğrencilerinin modern dans gösterisi, üçüncü sınıf öğrencileri zeybek ve dans gösterisi ve dördüncü sınıfların ritim grubu eşliğinde marşlarla harmanladığı oratoryo gösterisi izleyicilerin beğenisini kazandı.

İŞİTME ENGELLİ ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Odak Koleji öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı programın en dikkat çekici bölümü ise işitme engelli öğrenciler için dördüncü sınıf öğrencilerinin “işaret dili” ile hazırladığı “Hayat Bayram Olsa” şarkısının sunumu oldu. Katılımcılar, gösteri sonrasında öğrencileri dakikalarca alkışladı.

Öğrencilerin gösterilerini Kurum Sahibi Celalettin Yazıcı, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve eşi Gupse Toğan ile birlikte izledi.






















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum