Odak Koleji'nde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Eğitimi” ilçemizdeki tüm okul/kurumların, kurucu/kurucu temsilcileri ve müdürlerinin katılımıyla Odak Koleji konferans salonunda düzenlendi.

Odak Koleji'nde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi
Editör: Yaz Dostum
07 Aralık 2023 - 13:26 - Güncelleme: 07 Aralık 2023 - 13:36
Silivri’nin Değeri parolası ile ilçemizde faaliyet gösteren Odak Koleji, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Eğitimi” programına ev sahipliği yaptı.

İlçemizdeki tüm okul/kurumların, kurucu/kurucu temsilcileri ve müdürleri katılım sağladığı eğitim programında İş Güvenliği Uzmanı Canan Özcan Bengü, eğitim camiasının üyelerine İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal düzenlemelerin ne olduğu ve kurumlarda riskleri nasıl yönetecekleri ve yasal gereksinimlere nasıl uyacaklarını aktardı.


İlçede yürütülen eğitim faaliyetlerinin daha güvenli ve kaliteli bir hizmet anlayışı çerçevesinde gerçekleştirilmesi ve ilerlemesi için İş Güvenliği Uzmanı Canan Özcan Bengü’nün hazırlamış olduğu sunumlar üzerinden çalışmalarındaki risk unsurları ve dikkat edilmesi gereken konular ve teknik detaylar katılımcılara anlatılarak eğitimleri tamamlandı.

Haber : Hazal BAŞARAN









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum