Odak Koleji Velilerini Dijital Baba Orhan Toker İle Buluşturdu

Araştırmacı, yazar ve bilişimci Dijital Baba Orhan Toker, Odak Koleji’nin velileri ile “Dijital Bağımlılıktan Kurtulmak” başlıklı söyleşide bir araya geldi.

Odak Koleji Velilerini Dijital Baba Orhan Toker İle Buluşturdu
Editör: Yaz Dostum
02 Mart 2024 - 18:55 - Güncelleme: 02 Mart 2024 - 19:01
Odak Koleji, velilerin davetli olduğu seminerde araştırmacı, yazar ve bilişimci Dijital Baba Orhan Toker’i konuk etti. “Dijital Dünyada Anne-Baba Olmak, Çocuklarımızı Korumak Ellerimizde” mottosu ile dikkat çeken Toker, gelişim çağındaki çocukların iç denetimleri yeterli olmadığından ebeveynlere düşen görevler ve hassasiyetler üzerine velilerle yıllar boyunca yaptığı araştırmalar ve edindiği tecrübeleri paylaştı.

“Dijital Bağımlılıktan Kurtulmak” konulu söyleşi, velilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Odak Koleji, 1 Mart Cuma akşamı gerçekleştirilen veli etkinliği için, "Odağımız Eğitimde İş Birliği" diyerek başlattığımız veli etkinliklerimiz dahilinde Dijital Baba Orhan Toker'i, okulumuzda misafir ettik. Çocukların dijital bağımlılıktan nasıl kurtulacağına yönelik çok keyifli bir sohbet oldu. Sayın Orhan Toker'e, etkinliğimize katılan velilerimize teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu. 


Söyleşinin ardından soruları ve görüşleri de dinleyen Toker, daha sonra kitaplarını okuyucuları için imzaladı. Haber : Hazal BAŞARAN











YORUMLAR

  • 0 Yorum