ODAK'lı Karan, Okçuluk Okullar Arası Türkiye Şampiyonasına katılacak

Okul Spor Faaliyetleri, Okçuluk İl Müsabakalarında Silivri Özel ODAK Okulları’nı temsil eden Karan Şahin, Küçük Erkekler Klasik Yay kategorisinde İstanbul 5’incisi olarak 20 Mayıs 2022 tarihinde Mersin’de düzenlenecek olan Okullar Arası Türkiye Şampiyonasına katılım kotası almayı hak kazandı.

ODAK'lı Karan, Okçuluk Okullar Arası Türkiye Şampiyonasına katılacak
Editör: Yaz Dostum
11 Mayıs 2022 - 14:34 - Güncelleme: 11 Mayıs 2022 - 14:39
Okul Spor Faaliyetleri Okçuluk İl Yarışması; Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorilerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce ve ilan edilen hükümlere, Ulusal/Uluslararası federasyon spor dalı yarışma kurallarına uygun olarak 25-29 Nisan 2022 tarihleri arasında Beyoğlu/Okmeydanı Okçular Vakfı Tesislerinde yapıldı.

Yarışma sonucunda; yarışmada Silivri’nin Değeri parolasıyla faaliyet gösteren Özel ODAK Okulları’nı temsilen Küçük Erkekler klasik yay kategorisinde Karan Şahin, İstanbul 5’incisi olarak 20 Mayıs 2022 tarihinde Mersin’de düzenlenecek olan Okullar Arası Türkiye Şampiyonasına katılım kotası almayı hak etti.


Aynı zamanda Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından olan Şahin, vermiş olduğu mücadele sonucunda almış olduğu başarıyla hem okulunu hem kulübübü hem de ailesini sevince boğdu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum