ODAK öğrencileri, uluslararası geçerliliğe sahip dil sertifikalarına kavuştu

Yabancı dile verdiği önemle gereken tüm alt yapıyı hazırlayan Silivri Özel ODAK Okulları, İnternational Exam Centre ile işbirliği yaparak öğrencilerine dil seviyelerini uluslararası bir platformda değerlendirme olanağı sundu. Uygulanan sınavlara yıl boyunca istikrarlı çalışmalarıyla hazırlanan Özel ODAK öğrencileri, başarılarını aldıkları sertifikalar ile taçlandırdı.

ODAK öğrencileri, uluslararası geçerliliğe sahip dil sertifikalarına kavuştu
Editör: Yaz Dostum
29 Eylül 2022 - 12:52 - Güncelleme: 29 Eylül 2022 - 12:55
Silivri Özel ODAK Okulları, yabancı dil eğitimine en üst düzeyde önem vererek bu konuda çözüm ortaklarıyla birlikte öğrencilerine dil sertifikası sınavlarına katılım imkanı sunmaya devam ediyor.

Bu çerçevede her yaş seviyesine sunduğu İngilizce sınav çeşitliliği ile, Ortak Avrupa Dil Referans Çerçevesinin (CEFR) kazanımlarına göre hazırlanan International Exam Centre ESOL sınavlarına girmesine olanak sağlayan ODAK Okulları, sınavlarını başarı ile tamamlayan öğrencilerinin dil edinimine olan motivasyonlarını güçlendirmek amacıyla sertifikalarını törenle takdim etti.



“ÖĞRENCİLERİMİZİN YABANCI DİL EĞİTİMİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:


“ODAK Okulları kurulduğu yıldan bu yana yabancı dil eğitimine ayrı bir önem atfetmiştir. Uygulanan özgün eğitim modeliyle öğrencilerin dil gelişim süreci optimum düzeyde desteklenmektedir.

“SINAVLAR, İNTERNATİONAL EXAM CENTRE İŞBİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİ”

Söz konusu yabancı dil programı çerçevesinde sertifika sınavlarına katılım olanağı da sunulmaktadır. Geride bıraktığımız eğitim öğretim yılında da pek çok öğrencimiz İnternational Exam Centre işbirliği ile gerçekleşen sınavlara katılmış olup bugün sertifikalarını törenle teslim almışlardır.



“SERTİFİKALARI DÜZENLENEN TÖRENLE TESLİM EDİLDİ”

Sertifikalar ODAK Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Genel Müdür Gülgün Narinç, Yabancı Diller Koordinatörü Ayla Sarvan Yanko, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Begüm Ekimci ve İngilizce öğretmenleri tarafından takdim edilmiştir.



“ODAK OKULLARINA IEC ADINA ÜSTÜN PERFORMANS PLAKETİ VERİLDİ”

Törene öğrencilerimizin velileri ve IEC kurucu genel müdürü İsmet Karakuş da katılım sağlamıştır. Kendisi IEC adına ODAK Okulları'na üstün performans plaketi takdim etmiştir.”







YORUMLAR

  • 0 Yorum