ODAK Okulları Minik Yüreklere Unutulmaz Mezuniyet Töreni Düzenledi

Silivri ODAK Okulları’nda 2020-2021 yılı mezuniyet heyecanı yaşandı. Düzenlenen karne merasimine minik öğrencilerin yanı sıra öğrencilerin velileri de eşlik etti. Yüz yüze hedeflenen tüm kazanımları bu zorlu pandemi yılında uzaktan eğitimle aktaran eğitim yuvasında kalem tutan minik öğrencilerin karne şenliği, renkli ve neşe dolu anlara sahne oldu.

ODAK Okulları Minik Yüreklere Unutulmaz Mezuniyet Töreni Düzenledi
Editör: Yaz Dostum
19 Haziran 2021 - 22:20 - Güncelleme: 19 Haziran 2021 - 22:36

Seçkin öğretmen kadrosu, özgün ve yenilikçi eğitim modeli ile eğitimde başarı ve kalite hedeflerini daima ileriye taşıyan Silivri ODAK Okulları, 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonu nedeniyle düzenlediği törenle öğrencilerine ve velilerine mezuniyet sevinci yaşattı. İlk mezuniyet törenlerinde büyük bir heyecan yaşayan ve kep giyen minik öğrenciler, ailelerini başarıları ve uyumları ile gururlandırdı. Okul öncesi eğitimini tamamlamış olan öğrenciler, karne panosunda aileleri ile karne hatırası fotoğrafları çekilerek bu önemli anları ölümsüzleştirdiler.

Öte yandan Silivri ODAK Okulları; öğrencileri için duygu yüklü bir mezuniyet mesajı paylaştı. O mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Bir yılın daha sonuna geldik. Ne çok yeni şeyler deneyimlendik değil mi? Ekran karşısında etkinlikler, oyunlar, hikayeler, şarkılar, nasıl yapacağız dediğimiz birçok şeyi başardığımız günler… Bir bakmışız okuldayız, bir bakmışız ekran karşısında… Her şeye rağmen birbirinden güçlü çocuklar... Okulda maske içerisinde birbirimize sarılamadan mesafeli günler; dezenfektan, kolonya, sabun... Neyse ki hepimiz sağlıklı şekilde bitirdik yılımızı. Pandemi kavramını unutup hafızamızdan sildiğimiz; maskesiz, mesafesiz, tabi hijyene devam ettiğimiz yeni eğitim öğretim yıllarına… Yolunuz açık olsun sevgili öğrencilerimiz, nice mezuniyetlerinizi görmek dileğiyle... Sizleri çok seviyoruz!”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ










 

YORUMLAR

  • 0 Yorum