ODAK Okulları Yöneticilerinden Koçer ve Çalışkan'a Ziyaret

Silivri'nin Değeri parolası ile ilçemizde faaliyet gösteren ODAK Okulları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Kurumsal İletişim Müdürü Ayça Erkmen ile birlikte Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan’ı makamında ziyaret ettiler.

ODAK Okulları Yöneticilerinden Koçer ve Çalışkan'a Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
07 Mart 2022 - 23:44 - Güncelleme: 07 Mart 2022 - 23:50
ODAK Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Kurumsal İletişim Müdürü Ayça Erkmen ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyaret programları çerçevesinde Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer’i makamında ziyarette bulundular. Odanın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimli olağan kongresinde tek liste ile yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen Koçer’e hayırlı olsun dileklerini ileten kurum yöneticileri, gelecek çalışmalarında kendisine ekibiyle birlikte kolaylıklar diledi.

ODAK yöneticileri, Koçer ile görüştükten sonra Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ile bir araya geldiler. Yakın zamanda hakkın rahmetine kavuşan ağabeyi Şenol Çalışkan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Kooperatif Başkanına taziyelerini ileten eğitimciler, kendisine ve tüm sevdiklerine baş sağlığı dileğinde bulundular.

Ziyaretler hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi. 

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum