Odak Okullarından Muhtarlar Derneğine Ziyaret!

Odak Okulları Silivri Kampüsü, Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Muharrem Eren’i ziyaret etti.

Odak Okullarından Muhtarlar Derneğine Ziyaret!
Editör: Yaz Dostum
30 Haziran 2020 - 23:29
Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Genel Müdür Gülgün Narinç, Kurumsal İletişim Sorumlusu Ayça Erkmen, İlkokul Müdürü Zehra Mülküt ve Ortaokul Eğitim Koordinatörü Eyüp Can Balaban ile birlikte Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Muharrem Eren’i ziyarette bulundu.

Yapılan ziyaret sırasında Eren’in yanı sıra Akören Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ergin, Beyciler Mahallesi Muhtarı Yaşar Köse, Çayırdere Mahallesi Muhtarı Doğan Bilgiç ve Danamandıra Mahallesi Muhtarı Cengiz Çelik de vardı.

Pandemi sürecinde muhtarların yaşadıkları sorunlar ve yaptıkları çalışmalar üzerine sohbetler edildi. Odak Okulları eğitimcileri de zorlu süreçteki faaliyetlerinden söz ederek, almış oldukları tedbirler hakkında muhtarları bilgilendirdiler.

Ziyaret sonunda konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan eğitimciler, misafirperverliklerinden dolayı muhtarlara teşekkür temennilerini ilettiler.

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum