Öğrenciler Sınav Öncesi Stres Atıp Moral Depolayacak

Silivri Belediyesi hafta sonu gerçekleştirilecek üniversite sınavı öncesi öğrencilere moral gecesi düzenleyecek.

Öğrenciler Sınav Öncesi Stres Atıp Moral Depolayacak
Editör: Yaz Dostum
15 Haziran 2022 - 11:19
Silivri Belediyesi, 18 Haziran 2022 Cumartesi ve 19 Haziran 2022 Pazar günü yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT)  sınavları öncesinde öğrenciler için moral gecesi düzenliyor.

16 Haziran Perşembe günü Silivri Sahili Eski Festival Alanında saat 20.00’de gerçekleştirilecek programda, oyuncu ve komedyen Hayrettin gençlerle bir araya gelerek stand-up gösterisi yapacak. Silivrili şarkıcı Elif Onur’un da konser vereceği moral gecesinde öğrenciler doyasıya eğlenerek stres atacak.


Öğrencileri programa davet eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Hayallerindeki eğitimi almak, hedefledikleri mesleklere ulaşmak adına hafta sonu gerçekleştirilecek olan üniversite sınavına hazırlanan gençlerimizin heyecanına ortak olmak ve az da olsa sınav stresini atmalarını sağlamak amacıyla bir program düzenledik. İlçemizde yaşayan tüm gençlerimizi Perşembe akşamı eski festival alanımıza davet ediyorum. Bu vesile ile sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.
 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum