Öğrencilere ''Davranışların Konsensüs Boyutu'' Konulu Seminer Verildi

Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gürsel Ergün koordinatörlüğünde öğrencilere yönelik  ''Davranışların Konsensüs Boyutu'' hakkında seminer gerçekleştirildi.

Öğrencilere ''Davranışların Konsensüs Boyutu'' Konulu Seminer Verildi
Editör: Yaz Dostum
27 Mayıs 2022 - 21:24
Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine, ''Davranışların Konsensüs Boyutu'' konulu seminer düzenlendi.

Okul Müdürü Gürsel Ergün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen seminer içeriğinde yer alan konu başlıkları şu şekilde oldu;

Öğrencilerin okula ve arkadaşlarına karşı tavır ve davranışları nasıl olmalı? Ders, kantin, bahçe, koridorda davranışlar nasıl olmalı? Okula gelen misafirlere nasıl davranılmalı? Okulumuz okul dışında nasıl temsil edilmeli? Bir insan olarak okul dışında tavrımız nasıl olmalı? Ailelerimize karşı görev ve sorumluluklarımız neler olmalı? Söz ve tavırda nezaket nasıl olmalı?

Yürütülen seminer kapsamında öğrencilerin yakın çevrelerindeki problemleri öğretmenleri rehberliğinde tespit edip; bu problemleri canlandırması ve diğer öğrencilerle konuların paylaşılması hedef alındı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum