Öğrencilerin 18 Mart Gösterileri Göz Doldurdu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ilçe genelindeki tüm okullarda programlar düzenlendi. Koro, oratoryo, kısa film izletisi, şiir ve müzik dinletilerinin yanı sıra öğrenciler tarafından hazırlaman tiyatral gösteriler herkesi büyüledi.

Öğrencilerin 18 Mart Gösterileri Göz Doldurdu
Editör: Yaz Dostum
22 Mart 2022 - 11:32
İstanbul genelinde yaşanan hava muhalefeti nedeniyle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için tüm okullarda tertip edilen programlar eğitim öğretime ara verilmesinin ardından bugün gerçekleştirildi. Çanakkale Savaşı sürecinde milli mücadele ruhunu koro, oratoryo, kısa film izletisi, şiir ve müzik dinletilerinin yanı sıra tiyatral gösteriler ile birlikte anlatmaya çalışan öğrenciler, velileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Bayrak sevgisini içine sindirmek, şanlı tarihine duyarlı, milli ve manevi değerlere hakim olmanın en güzel şekilde ifade edildiği gösterilerde öğrenciler, performanslarıyla herkese duygusal anlar yaşattı.

Konu hakkında okullar tarafından yapılan bilgilendirmelerde "Umudumuz sizsiniz çocuklar, 18 Mart Çanakkale Zaferi’miz kutlu olsun!" mesajı verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum